loader image

VVS Arbejde

VVS – arbejde på Fyn

Som VVS firma udfører vi arbejde inden for varme, ventilation eller sanitet. Blichfeldt VVS står gerne for hele opgaven i både nye såvel som ældre bygninger. VVS eftersyn på det meste af Fyn, heriblandt Odense, Langeskov, Kerteminde og Munkebo​.

Ærlig og tæt dialog mellem VVS’er og kunde

Vi løser stort set alle opgaver inden for VVS, og vi gør det altid med fokus på dine ønsker. Som VVS firma sætter vi en ære i at levere ordenligt kvalitetsarbejde, og netop derfor sørger Blichfeldt VVS altid for at have en tæt dialog med dig som kunde gennem hele arbejdet. På den måde kan du føle dig tryg fra start til slut, uanset m det drejer sig om småreparationer eller store entrepriser.

Kontakt Blichfeldt VVS allerede i dag

Ønsker du, at vi skal varetage din VVS-opgave, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os, så vi kan afklare alle dine behov og ønsker.

VVS

Varme- og vandinstallationer

 

Langt det meste vvs-arbejde kræver en autoriseret vvs-installatør.
Med Blichfeldt VVS får du en installatør, der ikke alene er autoriseret, men også har mange års erfaring inden for faget.

VVS

Sanitetsarbejde

 

 

VVS-arbejde hører ofte til blandt det mest komplicerede arbejde i huset.
Derfor kræver lovgivningen, at langt hovedparten af arbejdet med vvs-installationerne udføres af en autoriseret vvs-installatør.

VVS

Gulvvarme

 

 

Et gulvvarmesystem er den ideelle varmeløsning. Du får en behagelig og effektiv varmefordeling, og du får større frihed til at indrette boligen, når du ikke behøver tage hensyn til radiatorer og rør.

VVS

Pillefyr

 

 

Vil du have en miljørigtig varmeløsning, som samtidig giver dig en stor besparelse på varmeregningen hvert eneste år fremover, så kan et pillefyr være svaret.

VVS

Ombyg og nybyg

 

 

om autoriseret VVS-installatør klarer vi alt fra små reparationer og udskiftninger af enkelte rør og vinkler til installation og montering af helt nye anlæg og rørsystemer. Er der rør, der skal flyttes på grund af en ombygning, klarer vi også det.

VVS

Reparationer

 

Trænger bygningen, badeværelset eller blandingsbatteriet til en kærlig hånd? Eller skal kedlen eller varmtvandsbeholderen skiftes?Lige gyldig hvilken opgave, det drejer sig om, står Blichfeldt VVS klar til at hjælpe dig eller din virksomhed.

Ydelser

Jordvarme

Hos Blichfeldt VVS har vi omfattende erfaring med at installere jordvarmeanlæg – og vi kommer gerne rundt på hele Fyn og installerer jordvarme til dig. Når du skal have installeret jordvarme på Fyn, rådgiver vi dig om hvilket jordvarmeanlæg, der passer ideelt til netop din bolig på Fyn.

Bolig

Badeværelser

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne.

 

Bolig

Oliefyr

En stor del af Blichfeldt VVS opgaver ligger inden for montage, reparation og servicering af oliefyr.
Ved at anvende Blichfeldt VVS- og Oliefyrsservice som fast serviceleverandør, sikrer du, at have et velfungerende oliefyr i dit hjem eller i din virksomhed.

Kontakt os

Kontakt os endelig, for rådgivning og forespørgelser. 

GENERAL

 

Odensevej 5
​5550 Langeskov​

Telefon: 61 69 89 83

Mail: thomas@blichfeldtvvs.dk

​CVR: 35646949

YDELSER

 

Oliefyr                         Gaspejs

Badeværelse            Jordvarme

Varmepumpe           VVS

Solvarme