loader image

Ydelser

Professionelt VVS-arbejde for både private og virksomheder

Vi har rigtig mange kunder, der bliver ved med at benytte sig af vores kompetencer. Det skyldes i høj grad, at vi altid leverer kvalitetshåndværk og god service. Vi har ligeledes et ufravigeligt princip om, at vi udelukkende anvender anerkendte produkter, som matcher vores høje kvalitetskrav og solide håndværk.

Ydelser

VVS

Som VVS firma udfører vi arbejde inden for varme, ventilation eller sanitet. Blichfeldt VVS står gerne for hele opgaven i både nye såvel som ældre bygninger. VVS eftersyn på det meste af Fyn, heriblandt Odense, Langeskov, Kerteminde og Munkebo​.

Ydelser

Solvarme

 

Et solvarmeanlæg består af udendørs solfangere, hvis frostvæske opsamler varmen fra solen og løber ind til en indendørs varmtvandsbeholder, hvor den afleverer varmen og løber retur til solfangerne.

ydelser

Gaspejs

 

Har du et gaspejse til at opvarme din bolig, er det vigtigt at få det optimale ud af fyret, og det kan vi hjælpe med hos BlichfeldtVVS.dk. Vi har gennem årene installeret og serviceret et utal af gaspejse, og selvom det ikke længere er tilladt at installere gaspejse, kan vi stadig tilbyde reparation, renovering og service af eksisterende løsninger.

Ydelser

Varmepumpe

 

Naturen stiller gratis grøn energi til rådighed, lad en jordvarmepumpe eller luft til vand varmepumpe opvarme din bolig, og spar mange penge på varmebudgettet.

 

 

 

 

Ydelser

Jordvarme

Hos Blichfeldt VVS har vi omfattende erfaring med at installere jordvarmeanlæg – og vi kommer gerne rundt på hele Fyn og installerer jordvarme til dig. Når du skal have installeret jordvarme på Fyn, rådgiver vi dig om hvilket jordvarmeanlæg, der passer ideelt til netop din bolig på Fyn.

Bolig

Badeværelser

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne.

 

Bolig

Oliefyr

En stor del af Blichfeldt VVS opgaver ligger inden for montage, reparation og servicering af oliefyr.
Ved at anvende Blichfeldt VVS- og Oliefyrsservice som fast serviceleverandør, sikrer du, at have et velfungerende oliefyr i dit hjem eller i din virksomhed.

KONTAKT

 

Odensevej 5
​5550 Langeskov​

Telefon: 61 69 89 83

Mail: thomas@blichfeldtvvs.dk

​CVR: 35646949

YDELSER

 

Oliefyr                         Gaspejs

Badeværelse            Jordvarme

Varmepumpe           VVS

Solvarme

VIDEN

 

Renovering af dit badeværelse

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?