loader image

Renovering af dit badeværelse

Vores viden er dine fordele

Renovering af dit badeværelse i odense

 

En stor del af Blichfeldt VVS opgaver ligger inden for montage, reparation og servicering af oliefyr.

Ved at anvende Blichfeldt VVS- og Oliefyrsservice som fast serviceleverandør, sikrer du, at have et velfungerende oliefyr i dit hjem eller i din virksomhed.

Vi udfører desuden de lovpligtige serviceopgaver på oliefyr, som inkluderer rensning, justering og kontrolmåling af oliefyret. Vi anbefaler, at du gør det én gang om året, både for at sikre, at det fungerer optimalt, men også af hensyn til de besparelser, du kan hente.​

Erfaring giver det bedste resultat – også når badeværelset skal renoveres

Blichfeldt VVS har en stab af erfarne og veluddannede medarbejdere, der gennem mange år har løst VVS- og renovationsopgaver på badeværelser over hele Fyn. ​Vi har således mange års erfaring med opførelse og renovering af badeværelser.

Den store mænge erfaring vores medarbejdere har samlet gennem mange renoveringer og ombygninger af badeværelser i Odense og på Fyn, er din garanti for, at dine idéer bliver til virkelighed. Kontakt Blichfeldt VVS, hvis du vil vide mere om mulighederne ved renovering af dit badeværelse. Du får både sparring og nye ideer til udseendet på dit nye badeværelse.

​Kontakt Blichfeldt VVS nu, og få professionel vejledning, når det gælder opførelsen eller renoveringen af dit badeværelse i Odense og på Fyn.

Kontakt os på tlf.: 61 69 89 83 eller på thomas@blichfeldtvvs.dk ved spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på renovering af dit badeværelse på Fyn eller i Odense.​​

Smukt, grundigt og solidt VVS – arbejde giver den bedste renovering af dit badeværelse

For Blichfeldt VVS går det gode solide håndværk hånd i hånd med kundetilfredsheden. Vores fornemste succeskriterie er glade tilfredse kunder. Derfor lægger vi stor vægt på, at håndværket er udført perfekt. Tag et kig i vores galleri for renovering af badeværelse og se hvad vi ellers har udført af badeværelsesrenoveringer.

Når vi håndterer komplette entrepriser på badeværelser eller udfører reparationer eller fornyelser på eksisterende badeværelser i Odense og på Fyn, lægger vi således altid vægt på at benytte de bedste materialer og at afslutte projektet med en flot finish på dit badeværelse. Det betyder, at når du benytter Blichfeldt VVS til dit badeværelsesprojekt, får du et resultat, som du kan være tilfreds med i mange år fremover.

Læs mere om hvad vi kan

Vores VVS firma kan håndtere stort set alle opgaver inden for VVS. Det inkluderer blandt andet fagentrepriser ved byggerier og renoveringer, reparationer af VVS-installationer, oliefyrsservice, installering og montering af jordvarme og meget, meget mere.