loader image

Jordvarme

Et effektivt og miljøvenligt alternativ til traditionel opvarmning

Effektivt & miljøvenligt

Jordvarmeanlægget producerer varme hele året rundt. Jordvarme fungerer ved, at anlægget via de nedgravede jordslager overfører den oplagrede solenergi i jorden til varmepumpen inde i huset. Jordvarme er mere effektivt jo højere temperaturen i jorden er, men selv om vinteren opvarmes jorden tilstrækkeligt til, at der oplagres en masse energi. Energi som du med et jordvarmeanlæg kan bruge til opvarmning af din bolig.

EL til jordvarmepumpe

En jordvarmepumpe kan i gennemsnit give dig, over hele året, ca. 4-5 kW varmeenergi for hver 1kW el, den bruger i drift. Jordvarme er derfor en god investering, da den kan blive tjent hjem på få år.

Alle METROSAVER jordvarmepumper er godkendt af Go’Energi på grund af den høje udnyttelse af energien.

Blichfeldt VVS installerer & monterer

Få en professionel løsning og kompetent rådgivning inden for jordvarme på Fyn. Hos Blichfeldt VVS har vi kompetencerne til at give dig den bedste løsning til dit jordvarmeanlæg over hele Fyn. Vi installerer jordvarme i blandt andet Odense, Kerteminde og Langeskov, men bor du andre steder på Fyn kommer vi også gerne og installerer en jordvarmepumpe hos dig.

Kontakt Blichfeldt VVS nu, og få professionel vejledning omkring jordvarme på Fyn. Som professionelt VVS firma har vi kompetencerne til at svare på både tekniske og mere generelle spørgsmål omkring jordvarme.

Kontakt os på tlf.: 61 69 89 83 eller på thomas@blichfeldtvvs.dk for spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på et jordvarmeanlæg på Fyn.
Metrosaver 10 kW

Kontakt os

Kontakt os endelig, for rådgivning og forespørgelser. 

KONTAKT

 

Odensevej 5
​5550 Langeskov​

Telefon: 61 69 89 83

Mail: thomas@blichfeldtvvs.dk

​CVR: 35646949

YDELSER

 

Oliefyr                         Gaspejs

Badeværelse            Jordvarme

Varmepumpe           VVS

Solvarme