loader image

Varmepumpe fra Vaillant giver dig grøn energi

Vores viden er dine fordele

Hvilken varmepumpe skal jeg vælge?

Hvilken energikilde og hvilken varmepumpe der bedst dækker dine behov afhænger af mange faktorer. De forskellige købs- og driftsomkostninger skal overvejes. Men de enkelte varmepumpe-typer adskiller sig også fra hinanden, hvad angår installationsmuligheder, tilladelser og krav til bygningen.

Når det drejer sig om jordvarme eller en luft til vand varmepumpe kan man generelt sige, at din bolig egner sig bedst til en varmepumpe, hvis den er godt isoleret. Er boligen ikke isoleret, kan det være svært at opnå tilstrækkelig varme, og det vil blive meget dyrt i strøm, at holde varmeanlægget i drift. Du skal også være opmærksom på, at fremløbstemperaturen – dvs. den temperatur, som vandet har, når det løber ind i radiatorerne – er lavere, når huset opvarmes med jordvarme og en luft til vand varmepumpe. Det kan derfor være nødvendigt at skifte til større radiatorer eller få opsat flere, for at opnå en tilstrækkelig varme i boligen. Har du gulvvarme i din bolig, eller delvis gulvvarme vil du opnå den største besparelse på varmebudgettet, dog kan du med de fleste radiatorsystemer alligevel spare mange penge på varmeregningen med en varmepumpe.

Der findes ingen standardløsning, når du søger efter det rigtige varmepumpesystem. Men det er ikke så svært at finde det system, der passer til dine behov. Tal med din Certificerede Vaillant Forhandler. Han kan hjælpe dig med at planlægge det optimale varmesystem til din bolig.

Tilladelser

Hvis du vil installere en jordvarmepumpe, sløjfe eller ændre på dit nuværende jordvarmeanlæg, skal du huske at indhente tilladelse hos din kommune først.

Tilskud til installation af varmepumper​​​

Har du planer om at investere i og få installeret en varmepumpe, så er der lokale tilskudsordninger, som administreres af energiselskaberne, som du kan søge tilskud fra.

 

Den bedste varmepumpe er ikke billig, men den er billig i drift…
​​…og du får en utrolig lav varmeregning i mange år fremover

​Vælger du en Vaillant varmepumpe får du utrolig effektiv og gennemtestet teknologi i tysk kvalitet, hvor der er tænkt på den mindste detalje.

Vaillant anvender den nyeste og mest innovative teknologi i flexoTHERM og flexoCOMPACT varmepumperne – ikke mindst den specialdesignede og energibesparende scroll-kompressor, som du oven i købet får 10 års garanti på.

Det er utroligt vigtigt, at din varmepumpe bliver dimensioneret 100% til din bolig og dit behov. En Vaillant varmepumpe sælges og installeres af certificerede installatører, som har et indgående og grundigt kendskab til varmepumpen, idet de har gennemgået og bestået Vaillants varmepumpe-kurser og løbende holdes ajour med forbedringer og ændringer på produkterne og lovgivningen – netop derfor kan de lave en korrekt dimensionering af din varmepumpe, som giver den største besparelse og den højeste varmekomfort.

Vidste du i øvrigt, at du med en Vaillant jordvarme eller luft til vand varmepumpe kan spare op til 50% på din samlede varmeregning alt efter husets isolering?

En Vaillant varmepumpe udnytter naturens vedvarende og miljøvenlige ressourcer optimalt. Solens akkumulerede energi i jorden og luften omdannes i varmpumperne til varme, så du kan dække behovet for opvarmning af din bolig og dit varme brugsvand.

Overordnet fungerer en varmepumpes teknik som teknikken i et køleskab, blot med omvendt princip. I en kølekreds bliver den varme, som kommer fra jorden bragt op på et højere tryk- og temperaturniveau, og kan dermed anvendes til opvarmning.

Jord- og luft til vand varmepumper er mest effektive ved varmesystemer, der ikke behøver så høj fremløbstemperatur, da effektiviteten typisk falder med 2-3% for hver grad fremløbstemperaturen til centralvarmeanlægget øges. Det har derfor stor betydning om en varmepumpe skal levere 30-35 grader til et gulvvarmeanlæg eller 50-55 grader til et radiatoranlæg.​

Læs mere om hvad vi kan

Vores VVS firma kan håndtere stort set alle opgaver inden for VVS. Det inkluderer blandt andet fagentrepriser ved byggerier og renoveringer, reparationer af VVS-installationer, oliefyrsservice, installering og montering af jordvarme og meget, meget mere.