loader image

Varmepumpe

Naturen stiller gratis grøn energi til rådighed

Vølund

Luft til Luft Varmepumpe

 Hos Vølund Varmeteknik arbejder de hver dag på at skabe miljøvenlige og moderne varmeløsninger baseret på deres viden og erfaring – og ønsket om at udnytte klodens egne ressourcer mest optimalt. Med en varmeløsning fra Vølund Varmeteknik er du sikret en bæredygtig varmekilde, der er tilpasset det nordiske klima.

Vaillant

Luft til Luft Varmepumpe

Vaillant har fokus på at udvikle bæredygtige og energi-venlige produkter. Det miljøvenlige kølemiddel – R32 som flyder imellem indendørs- og udendørsenheden har kun en tredjedel så stor indvirkning på den globale opvarmning i forhold til de kølemidler, som typisk anvendes til varmepumper i dag. Dermed opfylder det fremtidens krav fra EU, og er med til at nedbringe den globale opvarmning.

Med climaVAIR får du en luft til luft varmepumpe, der byder på en meget høj nyttevirkning og et lavt elforbrug med minimal miljøbelastning. Når climaVAIR anvendes til opvarmning bydes på energimærke A++ og A+, og ved køling A+++ og A++.

Haier

Luft til Luft Varmepumpe

Haier anvender kun de nyeste og mest energi- og miljørigtige komponenter i alle deres produkter. Alle produkter er således Eurovent-certificerede og lever op til det europæiske krav om Eco-design og energimærkning.
Et godt indeklima er vigtigt for helbredet – uanset om det er på skolen, jobbet eller i hjemmet. Derfor tilbydes forskellige typer af varmepumper, der både kan give bedre luft og mindre fugt samtidig med en lavere elregning.

Kontakt os

Kontakt os endelig, for rådgivning og forespørgelser.