loader image

VVS i Odense

Blichfeldt VVS er din VVS’er i Odense

Arbejdet bliver løst med kvalitet.

​Blichfeldt VVS i Odense er dit VVS firma, som løser din opgave i god kvalitet og til en fornuftig pris. Vi kan tilbyde dig garanti, god service og er altid klar på at give dig et uforpligtende tilbud. Blichfeldt VVS har mange års erfaring og ved præcis, hvordan en opgave skal håndteres.

Blichfeldt VVS

VVS i Odense grundighed og håndværk i høj kvalitet

Blichfeldt VVS er meget bevidste om det ansvar der medfølger som firma. Dårlig udført arbejde kan medføre alvorlige konsekvenser for både private og virksomheder. Vi gør derfor alt for at leve op til værdier som grundighed og håndværk i høj kvalitet. Det er hvad du kan forvente, når du vælger os til din VVS i Odense.

Vi har kunder i store dele af Odense og omegn, herunder Langeskov, Munkebo og Kerteminde. Vi er altid åbne og ærlige; et firma der holder sine aftaler. Du kommer derfor ikke til at vente eller opnå store forsinkelser.

Blichfeldt VVS

Hvem er Blichfeldt VVS i Odense?​

Bag firmaet står Thomas Blichfeldt, der har arbejdet med en bred vifte af VVS opgaver igennem årene. Firmaet holder til på Odensevej i Langeskov, hvorfra vi håndterer kunder på hele Fyn.​ Når du skal udvælge et firma til din VVS i Odense eller omegn, er det altid vigtigt at du indleder en dialog og finder frem til det rette match. Det gælder primært når du skal finde en ny og ukendt udbyder.​

BlichfeldtVVS.dk er derfor åbne for at give et indtryk af firmaet og hvad vi kan tilbyde dig som kunde. For os er en opgave kun vellykket, når kvaliteten er høj og servicen har været god under hele forløbet.​​

Kontakt os

Kontakt os endelig, for rådgivning og forespørgelser.