loader image

Solvarme

Solvarme og montering af solvarmeanlæg

Solvarme og montering af solvarmeanlæg

Et solvarmeanlæg består af udendørs solfangere, hvis frostvæske opsamler varmen fra solen og løber ind til en indendørs varmtvandsbeholder, hvor den afleverer varmen og løber retur til solfangerne. Med en levetid på i hvert fald 20 år og en årlig besparelse på godt et par tusinde kroner er det et herligt regnestykke at lave.

Vi installerer og servicerer solvarme i Odense, Nyborg, Langeskov, Kerteminde, Munkebo og andre steder på Fyn.

Solvarmeanlæg

Solfangere har været på det danske marked i mere end 30 år. Det moderne solvarmeanlæg giver både energibesparelse, men er også driftsikkert og effektivt til opvarmning af vand – og bidrager til rumopvarmning. Blichfeldt er specialist i solvarme og montering af solvarmeanlæg.

Lune dit budget

Med et solvarmeanlæg i sommerhuset kan du “lune” dit budget

​Med solvarme kan du opnå stor energibesparelse, og dermed spare mange penge på elregningen. F.eks. ved at få solvarme i sommerhuset.

Sommerhuset bruges ofte mest i sommerperioden, hvor solens stråler kan udnyttes mest effektivt. Med en solfanger, kan 60-70% af dit varme vand blive opvarmet herfra, og med investeringen i en solfanger, vil pengene hurtigt være tjent ind – i form af energisparelse.

Find en installatør, som ved noget om solvarmeanlæg

Hos Blichfeldt VVS finder du en VVS-installatør, som er uddannet til at montere og servicere solvarmeanlæg. Som servicepartnere med METRO THERM, kan vi ved et simpelt tjek beregne omkostningerne, din energibesparelse og tilbagebetalingsperioden for et solvarmeanlæg. 

Blichfeldt VVS – din specialist i solvarme. Kontakt os for mere information eller en beregning på fordele for dig, ved montering af solvarmeanlæg på din bolig.​

Solvarmeanlæg med bæredygtighed

Bæredygtighed er en del af en større sammenhæng og en måde vi vælger at ændre på vores livsstil for at skåne miljøet. I en bæredygtig bolig, er der brugt miljøvenlige materialer og energi- og ressourceforbruget er reduceret. Med solvarme kan du opnå en energibesparelse.

Kontakt os

Kontakt os endelig, for rådgivning og forespørgelser.