loader image

Jordvarme

Et effektivt og miljøvenligt alternativ til traditionel opvarmning

Jordvarme på Fyn – Sænk varmeregningen

Få installeret jordvarme på Fyn

​Hos Blichfeldt VVS har vi omfattende erfaring med at installere jordvarmeanlæg – og vi kommer gerne rundt på hele Fyn og installerer jordvarme til dig.

Når du skal have installeret jordvarme på Fyn, rådgiver vi dig om hvilket jordvarmeanlæg, der passer ideelt til netop din bolig på Fyn.

Der er rigtig mange penge at spare ved at installere et jordvarmeanlæg. Jordvarme er et effektivt varmesystem, når du varmer dit hus og vand op med jordvarme, kan du ofte spare helt op til 50 procent på varmeregningen i forhold til de traditionelle opvarmningsformer. Den store besparelse på varmeregningen betyder, at der er en meget kort tilbagebetalingstid på køb og installation af jordvarmeanlægget.

Jordvarme – et effektivt og miljøvenligt alternativ til traditionel opvarmning

Jordvarmeanlægget producerer varme hele året rundt

Jordvarme fungerer ved, at anlægget via de nedgravede jordslager overfører den oplagrede solenergi i jorden til varmepumpen inde i huset. Jordvarme er mere effektivt jo højere temperaturen i jorden er, men selv om vinteren opvarmes jorden tilstrækkeligt til, at der oplagres en masse energi. Energi som du med et jordvarmeanlæg kan bruge til opvarmning af din bolig.

Jordvarme er en god forretning

Et jordvarmeanlæg giver helt op til 5 gange så meget energi igen, som den bruger i drift (COP værdi på 5) – så det er noget der luner – også i budgettet. Med et jordvarmeanlæg kan du ofte spare op til 50 procent på varmeregningen i forhold til traditionel opvarmning. Jordvarme er derfor en god investering, da investeringen i at få installeret et jordvarmeanlæg tjenes hjem på få år. Når anlægget er installeret, er der stort set ingen driftsudgifter forbundet med jordvarme.

Kontakt os vedr. tilbud på jordvarme på Fyn.

Kontakt os

Kontakt os endelig, for rådgivning og forespørgelser.