loader image

Jordvarme på fyn

Vores viden er dine fordele

Hvad er jordvarme

Der er rigtig mange penge at spare ved at installere et jordvarmeanlæg. Jordvarme er et effektivt varmesystem, når du varmer dit hus og vand op med jordvarme, kan du ofte spare helt op til 50 procent på varmeregningen i forhold til de traditionelle opvarmningsformer. Den store besparelse på varmeregningen betyder, at der er en meget kort tilbagebetalingstid på køb og installation af jordvarmeanlægget.

Jordvarme – et effektivt og miljøvenligt alternativ til traditionel opvarmning

Jordvarmeanlægget producerer varme hele året rundt

Jordvarme fungerer ved, at anlægget via de nedgravede jordslager overfører den oplagrede solenergi i jorden til varmepumpen inde i huset. Jordvarme er mere effektivt jo højere temperaturen i jorden er, men selv om vinteren opvarmes jorden tilstrækkeligt til, at der oplagres en masse energi. Energi som du med et jordvarmeanlæg kan bruge til opvarmning af din bolig.

Jordvarme er en god forretning

Et jordvarmeanlæg giver helt op til 5 gange så meget energi igen, som den bruger i drift (COP værdi på 5) – så det er noget der luner – også i budgettet. Med et jordvarmeanlæg kan du ofte spare op til 50 procent på varmeregningen i forhold til traditionel opvarmning. Jordvarme er derfor en god investering, da investeringen i at få installeret et jordvarmeanlæg tjenes hjem på få år. Når anlægget er installeret, er der stort set ingen driftsudgifter forbundet med jordvarme.

Kontakt os vedr. tilbud på jordvarme på Fyn.

Jordvarmepumpe fra Vølund

Med et jordvarmeanlæg fra Vølund, opnår du besparelse på varmeregningen, og du reducerer CO2-udslippet. Når anlægget er installeret, er der stort set ingen udgifter på driften.
Jordvarmeanlægget består af en eller flere kredse jordvarmeslanger. Jordvarmepumpen omdanner jordvarmen til energi – til opvarmning af brugsvand og/eller centralvarme til opvarmning.

Jordvarme fra Vølund kan fås med og uden varmtvandsbeholder. På den måde bliver det muligt, at tilslutte Vølund til en eksisterende varmtvandsbeholder.
Anlægget kan installeres alle steder med et frit areal på min. 400 kvm, til at lægge jordvarmeslangerne i. En jordvarmepumpe optager jordens energi og bruger jordvarme til opvarmning af brugsvand og centralvarme.

El til jordvarmepumpe

En jordvarmepumpe kan i gennemsnit give dig, over hele året, ca. 4-5 kW varmeenergi for hver 1kW el, den bruger i drift. Jordvarme er derfor en god investering, da den kan blive tjent hjem på få år.

Blichfeldt VVS installerer og monterer jordvarme på Fyn

Få en professionel løsning og kompetent rådgivning inden for jordvarme på Fyn. Hos Blichfeldt VVS har vi kompetencerne til at give dig den bedste løsning til dit jordvarmeanlæg over hele Fyn. Vi installerer jordvarme i blandt andet Odense, Kerteminde og Langeskov, men bor du andre steder på Fyn kommer vi også gerne og installerer en jordvarmepumpe hos dig.

Kontakt Blichfeldt VVS nu, og få professionel vejledning omkring jordvarme på Fyn. Som professionelt VVS firma har vi kompetencerne til at svare på både tekniske og mere generelle spørgsmål omkring jordvarme.

Kontakt os på tlf.: 61 69 89 83 eller på thomas@blichfeldtvvs.dk for spørgsmål eller for et uforpligtende tilbud på et jordvarmeanlæg på Fyn.
Metrosaver 10 kW

Læs mere om hvad vi kan

Vores VVS firma kan håndtere stort set alle opgaver inden for VVS. Det inkluderer blandt andet fagentrepriser ved byggerier og renoveringer, reparationer af VVS-installationer, oliefyrsservice, installering og montering af jordvarme og meget, meget mere.